• Presence
  • Social video
  • Webdesign
  • Hosting
  • E-commerce
  • Webshop
  • Mobile App
  • Community
  • SEO
next
prev
A+ A A-

PANmedia

Meer kwalitatief hoogwaardige bezoekers op uw website? Hoog bovenaan in zoekmachine Google door zoekterm optimalisatie? Meer leads genereren via het web? Hoe haalt u het maximale uit uw internet campagne? Welke media lenen zich voor uw dienst en/of product? Hoe kan je tegen lage kosten het maximale uit bijv. sociale netwerken halen. Laat ons u meenemen in de wereld van de nieuwe media.

Juiste strategie

De juiste internetstrategie begint met een gestructureerde analyse van de uitgangssituatie en het duidelijk bepalen van realistische doelstellingen. Alleen als deze basis goed wordt gelegd zullen de doelstellingen uiteindelijk gerealiseerd kunnen worden.

Social Media marketing 

PANmedia is gespecialiseerd in social media marketing en stelt zich tot doel om voor haar klanten strategische en profijtelijk expolitabele aanwezigheid op het web en social media te creëeren. Daarnaast creeren wij (web)titels en doelgroepmarketing. De succesvolle bouw en exploitatie van webtitels heeft geleid tot een uitgebreide kennis over en van Interactive Advertising, B2B- en B2C diensten (waaronder Viral Marketing) en (web)consultancy.

Web & Webdesign

Een team van professionals staat u van A tot Z bij met; Grafische Vormgeving en Webdesign. Dit kan bij het uitkiezen van een aansprekende domeinnaam, het selecteren van de juiste Hosting maar ook de integratie van interactieve applicaties voor uw website.

Maatwerk Webdevelopment

Maatwerk webdevelopment oplossingen, daar staan wij voor. Met specifieke vakkennis en een persoonlijke aanpak verzorgen wij oplossingen voor onze klanten. De oplossingen die we voor onze klanten maken sluiten 100% aan bij hun wensen en eisen.

Partner

Wij adviseren, ontwerpen en realiseren o.a. websites, webshops, web & mobiele applicaties, content, community 'scontent management systemen, social media en hosting voor kleine en grote bedrijven.  

Team

Ons team bestaat uit innoverende talenten die dicht bij de trends & ontwikkelingen staan. Wij werken met eigen open source software die op maat wordt doorontwikkeld voor elk project. 

Presence

Wij zorgen voor een optimale aanwezigheid op internet en zorgen ervoor dat het opzetten van een effectieve social media strategie in combinatie met het bouwen en of renoveren van je website een van de leukste en succesvolste projecten wordt die je ooit hebt meegemaakt!    
 

AndroidAppleGoogle Chromedrupal-iconfacebook-icoonideal icoonjoomla icoonLinkedInIconpaypak icon2xTwitter icoonwordpress-icoonYoutube-icoonPinterestFirefox World-logo-2BE3F2DB27-seeklogo.comopera dock icon by bubbon-d3az7iisafariexplorerservice icon magentosocial audioSocial Bookmarkingsocial communitysocial datingecommerce e-mailforumsSocial Media iconfoto-iconGame Center Icon-150x150video iconwebblog-iconwiki

   PANmedia

vaste-tarieven-button

 

 

contactbutton