• Presence
  • Social video
  • Webdesign
  • Hosting
  • E-commerce
  • Webshop
  • Mobile App
  • Community
  • SEO
next
prev
A+ A A-

Programmeren

Een professionele website wordt op een goede manier getoond op alle verschillende computers en systemen, alsook op de iPad en smartphones. Daarnaast is een goed beheersysteem voor teksten, afbeeldingen, video en andere zaken een must.

Agile

Wij hanteren de agile development methode. Dat wil zeggen dat we een project opdelen in een aantal kortere fases van een week tot een maand. Tijdens elke fase doorlopen we het proces van het opstellen van eisen en wensen, ontwerpen en programmeren, testen en implementeren. 

Cross-Browser

Het programmeerwerk valt uiteen in twee verschillende categorieën nl. de code die wordt gebruikt binnen de browser van de gebruiker (front-end development) en de code die draait op de webserver (back-end development). Met CSS, HTML, Ajax en JavaScript maken we rijke gebruikerservaringen. We hanteren de modernste technieken en methoden. Daarbij zorgen we er wel voor dat de website goed werkt in de meeste browsers (ook mobiel). 

explorer   firefox    chrome-ios-icoon  Apple-Safari opera dock icon by bubbon-d3az7ii 

Internet explorer 8,    Mozilla Firefox 18,    Google Chrome 19,   Safari 5.1,    Opera Browser 10+

PHP

Met PHP en databases programmeren we de functies die ‘onder de motorkap’ liggen. We koppelen de website en webshop met externe informatiesystemen zoals Microsoft Dynamics, Exact of SAP en desgewenst aan bekende sociale media systemen zoals Fotosites, Microblogs, Social Bookmarking ,Social Networking, Social Newssites, Weblogs,Videosites etc.

USP's

Wij programmeren voor jou de creatieve en professionele website, bezoekersgericht, met een modern grafisch ontwerp, een goede vindbaarheid, op basis van een consistente structuur, met gemakkelijke typografie, intuïtief in het gebruik, met duidelijke navigatie, een korte laadtijd en robuuste software architectuur. 

Meer in deze categorie: « Ontwerpen

AndroidAppleGoogle Chromedrupal-iconfacebook-icoonideal icoonjoomla icoonLinkedInIconpaypak icon2xTwitter icoonwordpress-icoonYoutube-icoonPinterestFirefox World-logo-2BE3F2DB27-seeklogo.comopera dock icon by bubbon-d3az7iisafariexplorerservice icon magentosocial audioSocial Bookmarkingsocial communitysocial datingecommerce e-mailforumsSocial Media iconfoto-iconGame Center Icon-150x150video iconwebblog-iconwiki