• Presence
  • Social video
  • Webdesign
  • Hosting
  • E-commerce
  • Webshop
  • Mobile App
  • Community
  • SEO
next
prev
A+ A A-

Platformkeuze

Het mobiele internet groeit enorm. Al meer dan 43 procent van de bevolking bezit een smartphone. Daarvan surft 67 procent elke dag op internet met hun mobieltje. De meesten gaan zelfs nooit zonder telefoon van huis. Uit onderzoek van TNS Nipo blijkt dat smartphone-gebruikers 95% van de bestede tijd in apps steken. Bedrijven staan dus steeds vaker met een mobiel vraagstuk: gaan ze voor een mobiele website of een app? En...ga je dan voor een Native app of voor een responsive design? 

Responsive

Wij nemen mobiel internet dan ook heel serieus en helpen je de (on)mogelijkheden van mobiele applicaties in kaart te brengen. Bij elke website die we bouwen houden we rekening met het mobiele gebruik. Daarom maken we nieuwe websites bij voorkeur 'responsive'.

responsive  en native designDat wil zeggen dat de website zich vanzelf aanpast aan de schermgrootte van de bezoeker. Zonder responsive website hoor je er straks niet meer bij.

Nativ App

In bepaalde gevallen gaat de voorkeur uit naar een aparte mobiele website. Voor andere is een zogenaamde ‘native app’ de beste oplossing. Native apps zijn speciaal ontwikkeld voor de verschillende platformen, zoals iOS (Apple), Android (Google) en Windows Phone, heeft toegang tot de geavanceerde functies van een smartphone en kan door de unieke gebruikerservaring zorgen voor een positievere beoordeling van je merk of product. 

Presence

Wij zorgen er voor dat je website mobiele bezoekers aantrekt door SEO, Presence, SEA of Google Adwords, opname in directory's zoals startpagina´s, advertenties en/of hyperlinks op websites, community' s, e-mail marketing en door sociale media zoals Facebook, Linkedin en Twitter. 

Meer in deze categorie: « Strategie Content »

AndroidAppleGoogle Chromedrupal-iconfacebook-icoonideal icoonjoomla icoonLinkedInIconpaypak icon2xTwitter icoonwordpress-icoonYoutube-icoonPinterestFirefox World-logo-2BE3F2DB27-seeklogo.comopera dock icon by bubbon-d3az7iisafariexplorerservice icon magentosocial audioSocial Bookmarkingsocial communitysocial datingecommerce e-mailforumsSocial Media iconfoto-iconGame Center Icon-150x150video iconwebblog-iconwiki