• Presence
 • Social video
 • Webdesign
 • Hosting
 • E-commerce
 • Webshop
 • Mobile App
 • Community
 • SEO
next
prev
A+ A A-

SEO optimalisatie

SEO optimalisatie = hoger in Google tegen maandelijks vast tarief

SEO

Basic

Advanced

Premium

Maandelijks Tarief

 € 69,90

€ 89.90

109,90

SEO check en website analyse

X

X

X

Vernieuwen en SEO optimalisatie webteksten

X

X

X

Opstellen keyword analyse en zoekwoordenonderzoek

X

X

X

Advies over webstructuur, paginaindeling en paginanamen

X

X

X

Sparringpartner bij de gehele website optimalisatie

 

X

X

Advies uitstraling website & content

   

X

Opstellen metatags en metadescriptions

   

X

Concurrentieanalyse m.b.t. online concurrentiepositie

   

X

Advies branding, image en onderscheidend vermogen

   

X

SEO optimalisatie: hoger in Google

Pan Media adviseert en concretiseert SEO optimalisatie binnen uw website, om hoger in Google te scoren en beter op het internet vindbaar te zijn met uw diensten en producten.

Website optimalisatie op uw website toepassen

Ieder bedrijf wil zo hoog mogelijk in Google scoren, maar heeft niet de kennis en tools in huis om dit ook in de praktijk te bewerkstelligen.  Indien uw website niet goed in Google wordt gevonden, zult u nooit hoog met uw website scoren. Door de juiste webstructuur, de beste zoekwoorden, wervende teksten en het toevoegen van  goede metatags en metadescriptions,  zal uw website met een hogere ranking ook veel hoger in Google komen! Dit levert u gelijk veel meer traffic naar uw website op, waardoor ook de conversie gaat toenemen en uw website dus omzet voor u gaat draaien! 

Advanced Zoekmachine Optimalisatie

Wij maken bij zoekmachine optimalisatie om uw website hoger in Google te laten scoren, zowel gebruik van ‘onpage’ als ‘offpage’ SEO technieken. Onze SEO expert kan u hier meer over vertellen en neemt diverse SEO tools en opties met u door. Er zijn diverse mogelijkheden binnen uw website om hoger op de beste zoekwoorden te scoren.

SEO: onpage optimalisatie

Met Onpage SEO optimalisatie worden alle webpagina’s van uw website voor de zoekmachines van Google geoptimaliseerd. Denk hierbij aan; het toevoegen van de beste meta keywords, metatags en metadescriptions, zoekmachine vriendelijke domeinnamen (url’s) en uiteraard geoptimaliseerde SEO webteksten. 

SEO: offpage

Bij offpage SEO optimalisatie moet u denken aan het aanmelden van nieuwsberichten bij sociale netwerken en uiteraard linkbuilding.

SEO optimalisatie op maat voor uw website

Naast de bovengenoemde modules, kunnen wij de juiste SEO optimalisatie op uw website toepassen. Daarnaast kunnen wij maatwerk SEO optimalisatie instellen voor al uw gewenste doelstellingen. 

Condities SEO tegen vast maandtarief

 • Contractstermijn is 24 maanden
 • Facturatiebasis maandelijks vooraf
 • Alle beschreven bedragen in dit voorstel zijn excl. BTW
 • Op de diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

 

 

AndroidAppleGoogle Chromedrupal-iconfacebook-icoonideal icoonjoomla icoonLinkedInIconpaypak icon2xTwitter icoonwordpress-icoonYoutube-icoonPinterestFirefox World-logo-2BE3F2DB27-seeklogo.comopera dock icon by bubbon-d3az7iisafariexplorerservice icon magentosocial audioSocial Bookmarkingsocial communitysocial datingecommerce e-mailforumsSocial Media iconfoto-iconGame Center Icon-150x150video iconwebblog-iconwiki

   PANmedia

vaste-tarieven-button

 

 

contactbutton